Nieuwsbrief

Hierbij de eerste uitgave van de nieuwsbrief van de manege! Met deze nieuwsbrief willen we jullie (ruiters, vrijwilligers, ouders, begeleiders) nog meer betrekken bij manege de Binckhorst. We willen jullie onder meer op de hoogte houden van wat er zich zo allemaal afspeelt op de manege, wie er allemaal rondlopen en welke activiteiten er georganiseerd worden. We hopen dat iedereen de nieuwsbrief met plezier leest en we horen graag terug wat jullie ervan vinden. Ook mogen er stukjes aangeleverd worden die we kunnen plaatsen en we krijgen graag tips over onderwerpen waarover jullie graag iets zouden willen lezen. We willen de nieuwsbrief 4x per jaar uitbrengen. Naast de nieuwsbrief zijn op de website en de facebooksite van de manege altijd de laatste nieuwtjes en foto’s te zien, dus blijf deze volgen.

Bekijk hier de nieuwsbrief.

Special SportXperience

Zaterdag 9 april zijn wij met de paarden naar de Special SportXperience geweest. Deze demodag werd gehouden op de Mytylschool Gabriel in Den Bosch. We hebben veel kinderen blij mogen maken met een ritje op Tay, Jack of Winston!

Bekijk het fotoalbum.

Zondag 23 augustus gaan wij naar Outdoor Helvoirt. Komen jullie ons aanmoedigen? Dit kan van 09.30u - 13.45u.

Adres:
Helvoirtsestraat 21
5268 BA Helvoirt

Tot dan!

Op zondag 15 maart hebben wij met een groep ruiters, op uitnodiging, indoor Brabant bezocht. Om dit bezoek nog leuker te maken zijn we als groep (max 50pers) per touringcar van de manege naar de Brabanthallen gebracht en gehaald.

De vader van Nick, een van onze ruiters is buschauffeur en heeft via zijn werkgever de bus kunnen regelen en daar waren we natuurlijk super blij mee! Daarom een hartelijk dankjewel aan Eurocoachtravel BV (onderdeel van Zwaluw reizen)uit Giessen. Mocht u zelf een bus willen huren of meer info kijk dan op www.eurocoachtravel.nl.

Feestelijke opening van de nieuwe rijbak

Rosmalen, december 2014

Op 14 december is de gerenoveerde rijbak van de manege geopend. En dat was een groot feest. Er waren veel redenen om er een spektakel van te maken.

Lees verder

PERSBERICHT

Helmond, september 2014

MVO-dag Reynaers en Roval bij Cello

Op 25 september gaan medewerkers van Reynaers en Roval aan de slag op de manege en de kinderboerderij van Cello. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) speelt een belangrijke rol bij deze Helmondse bedrijven en dat laten ze graag in de praktijk zien door als personeel zelf de handen uit de mouwen te steken.

Lees verder

Trots op FPG lidmaatschap

Wij zijn heel erg blij en trots met het officiële lidmaat-
schap van de FPG, een landelijk kwaliteitskeurmerk.

De Federatie Paardrijden Gehandicapten (FPG), is de Nederlandse vereniging voor paardrijden voor mensen met een beperking.

We hebben gewonnen!

Rosmalen, november 2014

De Rabobankleden uit de kern Rosmalen hebben de manege €3.000 toegekend. Iedereen bedankt voor je stem!

Lees verder

Een terugblik van Joost

De wens, een voettocht naar Santiago te maken, loopt al langer.
Een uitdaging, die medio augustus is uitgevoerd.

Lees verder